Продовження дії торгової марки

 

реєстрація торгових марок Відповідно до чинного законодавства строк дії свідоцтва на торгову марку становить 10 років від дати подання заявки на реєстрацію.

Для того, щоб продовжити дію свідоцтва власнику торгової марки необхідно сплатити відповідний збір протягом  6 місяців до дати закінчення дії свідоцтва. У разі несплати даного збору у вказаний строк торгова марка може бути продовжена протягом 6 місяців після закінчення дії свідоцтва, але при цьому доведеться сплатити збір за продовження на 50% більше. Тому радимо власникам слідкувати за строком дії своїх торгових марок та вчасно здійснювати платежі.

Якщо Ви все ж таки не встигли продовжити дію торгової марки навіть протягом 6 місяців після закінчення її дії Ви можете здійснити повторну реєстрацію цієї ж торгової марки. Дана можливість зберігається за власником торгової марки протягом 3 років після закінчення дії свідоцтва.

У вартість послуг нашої компанії по продовженню дії торгової марки входять наступні дії:

  • консультація щодо продовження дії торгової марки;
  • підготовка клопотання та сплата збору за продовження;
  • подача документів до Укрпатенту та контроль за проведенням процедури продовження.

Для підготовки документів по продовженню дії торгової марки Вам необхідно буде повідомити дані торгової марки, строк дії якої буде продовжуватись.

Строк підготовки і подачі документів – 1-2 дні з дати отримання необхідної інформації.

Вартість послуги – 500 грн.

Крім того необхідно сплатити офіційний збір, розмір якого становить від 3000 грн. і залежить від кількості власників торгової марки та класів товарів і послуг, для яких вона була зареєстрована.

Звертайтесь! Ми працюємо з понеділка до суботи з 9.00 до 19.00.

Тел.: (050) 748 40 35, (097) 671 82 57

Також Ви можете написати нам. Ми відповімо протягом 24 годин.

Вас також може зацікавити:
Складання договорів
Юридичні консультації

Перейти на головну сторінку:
Юридична компанія “Ремеді”