Правовий аналіз договорів

 

правовий аналіз договорівТак як підприємницька діяльність тісно пов’язана із контактами з іншими суб’єктами підприємницької діяльності та споживачами, то постійно виникає необхідність в закріпленні таких відносин у формі договору.

Хоча договір далеко не завжди є законодавчо встановленою необхідністю, але він встановлює чіткий порядок взаємовідносин між сторонами договору, при кваліфікованій юридичній допомозі дає можливість убезпечити себе від ризиків та максимально гарантувати відновлення порушених прав і компенсацію збитків у разі порушення договору іншою стороною.

При укладенні договорів радимо звертатися до досвідчених юристів, які допоможуть описати відносини з контрагентом у найбільш вигідній для Вас формі. Адже непродумані положення договору можуть містити приховану загрозу. Нечітке формулювання чи неоднозначне тлумачення положень договору можуть дати іншій стороні змогу уникнути виконання своїх зобов’язань або вимагати вчинення невигідних для Вас дій.

У разі, якщо Ваш контрагент запропонував свій варіант договору наші спеціалісти готові надати якісну підтримку при погодженні умов договору, звернути увагу на можливі ризики, запропонувати вигідні зміни до договору. За необхідності ми також можемо прийняти участь у переговорах.

Також у нас є великий досвід аналізу зовнішньоекономічних договорів та договорів англійською мовою.

Вартість послуг із правового аналізу договору залежить від його складності і становить від 500 грн.

Звертайтесь! Ми працюємо з понеділка до суботи з 9.00 до 19.00.

Тел.: (050) 748 40 35, (097) 671 82 57

Також Ви можете написати нам. Ми відповімо протягом 24 годин.

Вас також може зацікавити:
Складання договорів
Юридичні консультації

Перейти на головну сторінку:
Юридична компанія “Ремеді”