Міжнародна реєстрація торгових марок

Для отримання безкоштовної консультації Ви можете заповнити нижченаведену форму. Також Ви можете залишити свій номер для того, щоб наші спеціалісти Вам зателефонували.

Звертайтесь! Ми працюємо з понеділка до суботи з 9.00 до 19.00.

Тел.: (050) 748 40 35, (097) 671 82 57

54570676!Реєстрація торгової марки згідно українського законодавства забезпечує захист такої марки тільки на території України. Якщо ж Ви працюєте на ринках інших країн світу доцільно розгляну реєстрацію торгової марки на території інших країн.

Наразі існує два варіанти такої реєстрації. Перший полягає у подачі документів для  реєстрації у патентний орган кожної окремої країни, в якій Ви бажаєте захистити свою торгову марку.

Другий варіант полягає в реєстрації відповідно до Мадридської угоди про міжнародну реєстрацію знаків та Протоколу до такої угоди. Другий варіант є простішим і менш затратним, оскільки документи подаються у  Міжнародне бюро Всесвітньої організації інтелектуальної власності, яке здійснює міжнародну реєстрацію. Тобто немає необхідності звертатися у патентні органи кожної країни, в якій Ви бажаєте зареєструвати знак.  Звертаємо увагу, що не всі країни є учасниками такої системи, хоча переважна більшість розвинутих країн все ж таки беруть у ній участь. Строк, на який надається захист торговій марці, становить 10 років і може бути продовжений за умови сплати відповідного збору.

Необхідно зауважити, що міжнародна реєстрація може бути проведена тільки при наявності зареєстрованої торгової марки за національним законодавством, або хоча б при наявності поданої заявки на таку реєстрацію. Тобто якщо Ваша торгова марка не зареєстрована в Україні перед її подачею на міжнародну реєстрацію потрібно подати заявку на реєстрацію в Україні. У разі необхідності наша компанія може здійснити подачу такої заявки.

У вартість послуг нашої компанії по міжнародній реєстрації торгової марки входять наступні дії:

  • консультація;
  • попередня перевірка можливості реєстрації торгової марки;
  • підготовка і подання заявки на реєстрацію торгової марки;
  • у разі необхідності сплата збору за здійснення реєстрації;
  • супроводження реєстрації, ведення листування з «Укрпатентом» та Міжнародним бюро Всесвітньої організації інтелектуальної власності;
  • отримання сертифікату про міжнародну реєстрацію торгової марки.

Для підготовки міжнародної реєстрації торгової марки Вам необхідно буде надати наступні документи та інформацію:

  • інформацію про зареєстровану в Україні торгову марку або про подану заявку на її реєстрацію;
  • зображення, яке буде подане на реєстрацію торгової марки;
  • довіреність у простій письмовій формі для представництва Ваших інтересів.

Строк міжнародної реєстрації становить від 6 місяців.

Вартість послуг нашої компанії становить 5000 грн.

Крім того заявнику необхідно сплатити суму офіційних платежів, яка складається із двох частин. Перша частина сплачується на рахунок «Укрпатенту» – 2400 грн. Друга – на рахунок Міжнародного бюро Всесвітньої організації інтелектуальної власності. Дана сума сплачується у швейцарських франках і її розмір буде залежати від кількості країн, в яких реєструється торгова марка.

Звертайтесь! Ми працюємо для Вас з понеділка до суботи з 9.00 до 19.00.

Тел.: (050) 748 40 35, (097) 671 82 57

Також Ви можете написати нам. Ми відповімо протягом 24 годин.

Вас також може зацікавити:
Складання договорів
Юридичні консультації

Перейти на головну сторінку:
Юридична компанія “Ремеді”