Представництво інтересів у суді

 

представництво інтересів у судіЗважаючи на складність і непреривну зміну законодавства України, суперечності в нормах права, далеко не кожна особа має можливість ефективно захищати свої порушені права. Тому важливим є розуміння самого інституту процесуального представництва, вміння правильно обрати представника для захисту порушеного права, оскільки дії представника створюють для довірителя обов’язки, які, в деяких випадках, можуть бути небажаними. Тобто, дії представника, повноваження якого посвідчені належним чином, прирівнюються до дій самого довірителя і створюють для нього такі ж наслідки, як власні дії. Враховуючи вищевказане, важко переоцінити важливість доручення ведення справи у суді досвідченому юристу, дії якого своїм наслідком будуть мати саме той результат, який є бажаним для особи, чиї інтереси він представляє.

Представництво інтересів в суді своєю метою має сприяння особі у здійсненні нею права на захист її прав, свобод та інтересів, більш повній та ефективній реалізації наданих їй процесуальних прав і виконанні покладених на неї процесуальних обов’язків.

Представник діє по довіреності і може здійснювати будь-які дії, на які його уповноважить довіритель, що дозволяє довірителю не брати участь в судових засіданнях і не відриватися від своєї професійної діяльності.

Проаналізувавши ситуацію, юрист побудує захисну стратегію, підготує необхідні документи, у разі необхідності роз’яснить правила  спілкування із суддею тощо. Представник повинен мати ґрунтовні знання законодавства України і досвід представництва в судах. Оскільки існують не лише законодавчо встановлені норми судочинства, а й негласні правила, про які навряд чи Ви зможете де-небудь прочитати. Іноді навіть важливе знання особи тих або інших суддів, яке приходить тільки при безпосередньому спілкуванні в процесі роботи.

Захист у суді залежить також від особистих якостей юриста, його упевненості, організованості, пунктуальності, вміння чітко і ясно виражати свої думки. Це завжди імпонує суддям, оскільки людський фактор є присутнім скрізь, а отже такі особисті якості представника грають не останню роль в отриманні рішення на свою користь. Правильно побудований захист не дасть можливості заплутатися у фактах і затягнути судовий розгляд без потреби.

Також наша компанія може допомогти, надавши юридичну консультацію з питань, що Вас цікавлять, підготувати позовну заяву, клопотання, мирову угоду або інший процесуальний документ у випадках, якщо Ви не потребуєте комплексного юридичного супроводу.

Вартість складання позову спеціалістами нашої компанії становить від 500 грн. в залежності від складності справи.

Вартість представництва інтересів у суді складає 1000 грн. за один судодень.

Звертайтесь! Ми працюємо з понеділка до суботи з 9.00 до 19.00.

Тел.: (098) 100 40 38, (050) 748 40 35, (093) 887 27 06

Також Ви можете написати нам. Ми відповімо протягом 24 годин.

Вас також може зацікавити:
Виконання судових рішень
Юридичні консультації

Перейти на головну сторінку:
Юридична компанія “Ремеді”