Виконання судових рішень

 

виконання судових рішеньВідповідно до ст. 124 Конституції України судові рішення є обов’язковими до виконання на всій території України. На жаль, після програшу справи боржник рідко виконує рішення суду добровільно, без залучення органів Державної виконавчої служби.

Відповідно до Закону України «Про виконавче провадження» сторони виконавчого провадження можуть реалізовувати  свої  права  і  обов’язки  самостійно  або  через  представників. Враховуючи необхідність знання специфіки роботи органів ДВС, значну кількість часу і зусиль, які необхідно витратити на процес виконання судового рішення, радимо звертатись у таких випадках до професіоналів.

Беручи до уваги велике навантаження, працівники органів ДВС не приділяють належної уваги кожному окремому виконавчому провадженню. Крім того, Ви не застраховані від того, що боржник буде здійснювати вплив на державного виконавця, прагнучи завадити швидкому і повному виконанню рішення суду. За таких обставин постійний контакт з державним виконавцем і контроль за його діями є важливою передумовою для успішного завершення виконавчого провадження.

Юристи нашої компанії, спираючись на великий досвід роботи з органами ДВС, допоможуть добитися виконання рішення суду в рамках виконавчого провадження в найкоротші строки.

Здійснення виконавчого провадження включає цілий комплекс дій, вчинення яких пропонують спеціалісти нашої компанії для швидкого і повного виконання рішення суду:

  • аналіз можливості здійснення виконавчого провадження у конкретній ситуації;
  • розробка стратегії виконання рішення суду;
  • підготовка необхідних документів і їх подання до органів ДВС;
  • вжиття заходів, необхідних для виявлення майна боржника та звернення стягнення на таке майно;
  • контроль за вчиненням виконавчих дій державним виконавцем;
  • безпосередня участь у виконавчих діях:
  • у разі необхідності оскарження дій (бездіяльності) державного виконавця;
  • у разі необхідності вжиття заходів щодо притягнення боржника до відповідальності за ухилення від виконання судового рішення.

Звертайтесь! Ми працюємо з понеділка до суботи з 9.00 до 19.00.

Тел.: (098) 100 40 38, (050) 748 40 35, (093) 887 27 06

Також Ви можете написати нам. Ми відповімо протягом 24 годин.

Вас також може зацікавити:
Представництво інтересів у суді
Юридичні консультації

Перейти на головну сторінку:
Юридична компанія “Ремеді”